Aanmelden als deelnemer

Deelnemer worden: sluit je aan bij NYSA!
 • Samen draag je het beroep. Een brancheorganisatie zorgt er voor dat gastouders elkaar kunnen ontmoeten en ze houdt de vinger aan de pols als het om beleidszaken gaat.
 • Samen sta je sterker. Een brancheorganisatie geeft het beroep een stem. Ze komt op voor de beroepsgroep in onderhandelingen met de beleidsmakers, zoals bijvoorbeeld de overheid.
 • ze overlegt met de brancheverenigingen in de kinderopvang.
 • Samen weet je en bereik je meer. Door je aan te sluiten bij Nysa krijgen we een levendige en sterke brancheorganisatie en wordt er niet meer over gastouders gepraat maar met gastouders.


Daarnaast biedt aansluiten bij Nysa ook voordelen: korting op verzekeringen, gratis vakinhoudelijke inspiratiedagen met workshops en lezingen en nog veel meer…

 
HOEVEEL KOST HET OM JE AAN TE SLUITEN BIJ NYSA?
 • De kosten zijn € 120 per jaar.
 • Maandelijkse incasso van € 10 is mogelijk.


De contributie geldt voor 1 kalenderjaar en wordt daarna stilzwijgend verlengd met 1 jaar, tenzij je uiterlijk 3 maanden voor het einde van het betreffende kalenderjaar opzegt. Opzeggen doe je per mail of per brief uiterlijk drie maanden voor het einde van het kalenderjaar, dus vóór 1 oktober. De kosten zijn bij de belasting op te voeren als abonnementskosten.

Algemene Voorwaarden Deelneming
Reglement Deelneming  Kies hieronder hoe je de contributie wilt betalen:

  Vul hieronder svp uw bankgegevens in:

  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden van Stichting Nysa en geef toestemming om mijn gegevens op het afgesloten deel van de website te plaatsen als zijnde aangesloten lid.

  Met het versturen van het inschrijfformulier geef je toestemming dat de gegevens worden opgenomen in de ledenadministratie van Nysa. Tevens ga je akkoord met de inhoud van de Algemene Voorwaarden Deelneming Stichting Nysa en het Reglement Deelneming Stichting Nysa.

   
  KAN IEDERE GASTOUDER ZICH AANSLUITEN BIJ NYSA?

  JA, iedere gastouder kan deelnemer worden.